Doprava od 79 Kč 💚

CERIA Hraška na obalování pikantní bezlepková 1 kg

Neohodnoceno
Značka: Ceria

Obalovací směs na přípravu těstíčka, ve kterém obalíte řízky, zeleninu či houby bez použití vajec. Lehce pikantní. Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt, který má na trhu úspěch již 11 let. Hraška neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Momentálně nedostupné
Kód: 26426
139 Kč 13,90 Kč / 100 g
CERIA Hraška na obalování pikantní bezlepková 1 kg
Neohodnoceno
Značka: Ceria
Doprava od 79 Kč
Doprava od 79 Kč
Zdarma pro ČR od 1 500 Kč
Je zboží momentálně nedostupné?
Je zboží momentálně nedostupné?
Klikněte na Hlídat a Tim vám pošle zprávu, jakmile zboží naskladníme. Tlapku na to!

Popis

Využití:

  • obalování - pouze s vodou slouží k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru
  • zahušťování - polévky, omáčky, šťávy a další jídla zahustíte a ochutíte s touto směsí
  • náhrada vajec - do těsta nebo do směsi na placky či bramboráky, v tom všem bude Hraška dobrým pojivem
  • pomazánky, dresinky, omáčky - Hraška pomůže při přípravě základu pro tyto pokrmy

Hraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autourkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.

Složení

Hrách (70 %), směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), česnek, sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření, chilli.

Skladování

Skladujte na suchém místě.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1 437 kJ / 340 kcal
Tuky: 3,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 57,3 g
z toho cukry: 1,9 g
Vláknina: 9,4 g
Bílkoviny: 16,9 g
Sůl: 2,5 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezlepkové potraviny
Hmotnost: 1 kg
Velikost balení: 1 kg
EAN: 8594056220021
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: