Doprava od 59 Kč

CERIA Hraška na obalování pikantní bezlepková 1 kg

Kód: 26426
Neohodnoceno
Značka: Ceria
139 Kč 13,90 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Obalovací směs na přípravu těstíčka, ve kterém obalíte řízky, zeleninu či houby bez použití vajec. Lehce pikantní. Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt, který má na trhu úspěch již 11 let. Hraška neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva

Detailní informace

Doprava od 59 Kč
Doprava od 59 Kč
Zdarma pro ČR od 3 000 Kč, SK od 119 €
Je zboží momentálně nedostupné?
Je zboží momentálně nedostupné?
Klikněte na Hlídat a Tim vám pošle zprávu, jakmile zboží naskladníme. Tlapku na to!

Detailní popis produktu

Popis

Využití:

  • obalování - pouze s vodou slouží k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru
  • zahušťování - polévky, omáčky, šťávy a další jídla zahustíte a ochutíte s touto směsí
  • náhrada vajec - do těsta nebo do směsi na placky či bramboráky, v tom všem bude Hraška dobrým pojivem
  • pomazánky, dresinky, omáčky - Hraška pomůže při přípravě základu pro tyto pokrmy

Hraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autourkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.

Složení

Hrách (70 %), směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), česnek, sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření, chilli.

Skladování

Skladujte na suchém místě.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1 437 kJ / 340 kcal
Tuky: 3,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 57,3 g
z toho cukry: 1,9 g
Vláknina: 9,4 g
Bílkoviny: 16,9 g
Sůl: 2,5 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezlepkové směsi
Hmotnost: 1 kg
Velikost balení: 1 kg
EAN: 8594056220021
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: