Houby a řasy
Nejprodávanější

Řasa arame se sbírá ručně od května do srpna. Má výborný účinek na vysoký krevní tlak. Vaří se například s luštěninami, jsou vhodné do polévek.

Arame, která má velmi jemnou chuť i aroma, roste na pobřeží japonského ostrova Izu. Arame se sbírá ručně, potom se 7 hodin vaří a suší na slunci. Pro lepší užití v kuchyni...

Kombu je velmi blízká řase Wakame, v některých receptech ji může nahradit. Řasy můžete jíst samotné nebo s nimi obohatit polévku či salát. Jsou přirozeně bezlepkové a vhodné pro...

Směs velmi kvalitních mořských řas Wakame, Nori a Dulse. Řasy můžete použít jako koření, přidávají se do polévek, do salátů i do hlavních jídel. Vyzkoušejte je v biokvalitě....

Wakame je velmi blízká řase Kombu, v některých receptech může Kombu nahradit. Řasy můžete jíst samotné nebo s nimi obohatit polévku či salát. Jsou přirozeně bezlepkové a vhodné...

Mořské řasy Iziky pochází z Japonska. Po uvaření je můžete přidat do rýže, salátů, polévek či zeleninových pokrmů. Jsou přirozeně bezlepkové.