VETO ECO Tofu Lunchmeat 125 g

Kód: 3516
Neohodnoceno
32 Kč 256 Kč / 1 kg
Skladem (> 5 ks)

Vegetariánský výrobek na základě tofu a pohanky. Je naložen v chutném nálevu a zabalen v konzervě. Dlouhá trvanlivost. Ideální také na výlety a dovolené. Chutný za studena například s pečivem. Jde opékat, smažit i grilovat.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Popis

Využití:

  • za studena - nakrájejte si lunchmeat z tofu na chleba a jezte ho tak třeba se zeleninovým salátem
  • náhrada masa - opekéjte, smažte nebo grilujte tento chutný lunchmeat a přidejte ho k příloze místo masa

Tofu Lunchmeat se skládá z tofu, které si společnost Veto sama vyrábí a ještě za čerstva přidává do výrobku. Veto se výrobě tofu věnuje již přes 20 let a používá zásadně certifikovanou a testovanou sóju bez genetické modifikace.

Díky sterilaci (zahřátí na teplotu přes 120°C) se nemusí skladovat v chladu a přesto má trvanlivost více než 2 roky. To ocení nejen obchodníci, ale i spotřebitelé, kteří tak mohou mít doma "zásobu". Konzerva jde snadno otevřít a tak je tento výrobek ideální také na výlety a dovolené.

Sója je asi metr vysoká rostlina s lusky, ve kterých se nachází sójové boby. Jedná se o jednu z nejstarších kulturních plodin. Původně pochází z Číny a pěstovala se už více jak 2000 let před naším letopočtem. Sóje vyhovuje teplejší podnebí tropů a subtropů. Vyrábí se z ní tofu, tempeh, sójové omáčky, miso, natto, různé sójové nápoje, jogurty, pomazánky i uzeniny. Kromě toho se v průmyslu využívá také k výrobě bionafty, kosmetických přípravků, olejů, mýdel a plastů.

Složení

Voda, řepkový olej, tofu 20 % hm. (SÓJA, nigari), pohanka, BÍLEK, kvasnicový extrakt, rýže, koření, sůl.

Alergeny

Vejce, Sója

Skladování

Skladujte při 2–27 °C, po otevření ihned spotřebujte.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1 285 kJ / 0 kcal
Tuky: 30,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,3 g
Sacharidy: 2,0 g
z toho cukry: 0,2 g
Bílkoviny: 5,8 g
Sůl: 1,6 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Paštiky, hotová a vegan jídla
EAN: 8594010512131

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: