Cukr Stop sirup česká jahoda 500ml

Kód: 2173
Neohodnoceno
Značka: CUKR STOP
149 Kč 298 Kč / 1 l
Skladem (> 5 ks)

Lahodný sirup vyrobený na základě Zlatého Slazení s přídavkem přírodního aroma. Díky jedinečnému výrobnímu procesu sirup neobsahuje žádné konzervanty ani barviva. Stává se tak skvělou příležitostí jak dopřát uživateli možnost využít sirup jako součást teplých i studených nápojů a čajů, stejně jako vítaná součást bílého jogurtu či tvarohu. Vzniká chutný dezert, který nezvyšuje hladinu krevního cukru.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nepodstatnou skutečností je i koncentrace produktu, protože poměr ředění 1:19 je významně úspornější než obvyklý poměr 1:7, který nacházíme u většiny produktů na trhu. Můžeme si tedy z jednoho balení sirupu připravit až 10 litrů osvěžujícího přírodního nápoje.

  • Lahodná sladká chuť
  • Vysoká sladivost v malém množství
  • Dobře a rychle rozpustný.
  • Nezvyšuje hladinu krevního cukru.
  • Určeno pro přípravu teplých i studených nápojů a čajů.
  • Vhodné pro děti a kojící matky.
  • Vhodný při redukci váhy.
  • Bez řepného cukru.
  • Velmi nízká kalorická hodnota.
  • Sirup vznikl vyváženou kombinací jednoduchého ovocného cukru, sladidel z rostliny Stévie sladké (steviol glykosidy), ovocné báze a aroma.

Sirup vznikl vyváženou kombinací jednoduchého ovocného cukru, sladidel z rostliny Stévie sladké (steviol glykosidy), ovocné báze a aroma. Má lahodnou sladkou chuť, vysokou sladivost v malém množství a je dobře a rychle rozpustný. Nezvyšuje hladinu krevního cukru. Neobsahuje řepný cukr a má velmi nízkou kalorickou hodnotu. Vhodné pro děti a kojící matky i při redukci váhy.

Složení: Fruktóza, pitná voda, báze jahoda, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, barvivo: rostlinný koncentrát, sladidla z rostliny stévie.

Nutriční hodnoty
Energetická hodnota 75,11kJ/17,94kcal
Tuky 0g
z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 4,35g
z toho cukry 4,35g
Bílkoviny 0g
Sůl <0,1g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sladidla a ochucovadla
Hmotnost: 0.7 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: