Doprava od 79 Kč 💚

Wolfberry Vanilkový cukr Bourbon 7% BIO 20 g

Neohodnoceno
Značka: Wolfberry
Vanilkový cukr Bourbon 7% 20 g BIO Wolfberry. Pravý BIO vanilkový cukr se připravuje mletím přírodní Bourbonské vanilky (7%) spolu s BIO třtinovým cukrem. Výsledná směs má bohatou chuť a mnohem příjemnější aroma než umělý vanilínový cukr.
Dostupnost Skladem (1 ks)
Kód: 23173
79 Kč 3 950 Kč / 1 kg
Wolfberry Vanilkový cukr Bourbon 7% BIO 20 g
Neohodnoceno
Značka: Wolfberry
Doprava od 79 Kč
Doprava od 79 Kč
Zdarma pro ČR od 1 500 Kč
Je zboží momentálně nedostupné?
Je zboží momentálně nedostupné?
Klikněte na Hlídat a Tim vám pošle zprávu, jakmile zboží naskladníme. Tlapku na to!

Jak používat BIO vanilkový cukr Bourbon 7%
Vanilkový cukr se používá nejvíce při pečení dezertů, koláčů, čajového pečiva a vánočního cukroví. Přidáváme ho do koktejlů, pudinků či těst, nebo jej užijeme na posypání nebo obalování již pečených výrobků. Dá se použít i ke slazení čaje, svařeného vína nebo punče. Aby nebyl čaj příliš aromatický, doporučujeme vanilkový cukr ještě "naředit" obyčejným cukrem. Je vhodný jak pro vegetariány, tak pro vegany.

Charakteristika
Surový cukr z jihoamerické cukrové třtiny není rafinovaný ani chemicky bělený. Nejlepší vanilin ze skutečného bourbonového vanilkového bobu pak dává směsi její dokonalou chuť. Vanilka Bourbon vypěstovaná na Madagaskaru patří díky své jedinečné kvalitě mezi nejvíce ceněné vanilky vůbec. Vanilkový cukr Bourbon je bez aromatických látek či barviv, bez konzervačních látek, bez laktózy a bez lepku.

Nutriční hodnoty ve 100g
Energetická hodnota: 1637 kJ/386 kcal; Tuky: 0,9 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g; Sacharidy: 93 g - z toho cukry 91 g; Vláknina 2 g, Bílkoviny: 0,5 g; Sůl: 0,01 g

Složení
BIO třtinový cukr 93%*, BIO vanilkový prášek Bourbon 7%*.
*produkt ekologického zemědělství

Skladování
Skladujte na suchém a temném místě.

Země původu
Brazílie a Madagaskar

Obsah
20 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Výprodej
Hmotnost: 0.02 kg
Značka: Wolfberry
EAN: 8594158040770

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: