Doprava od 39 Kč přes dopravce Balíkovna

PROBIO Mouka špaldová hladká BIO 1 kg

Kód: 453
Neohodnoceno
Značka: PROBIO
109 Kč 10,90 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…
Všestranná hladká špaldová mouka. Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Vhodná k pečení, zahušťování, smažení nebo vaření.

Detailní informace

Doprava od 39 Kč
Doprava od 39 Kč
Zdarma pro ČR od 3 000 Kč, SK od 119 €
Je zboží momentálně nedostupné?
Je zboží momentálně nedostupné?
Klikněte na Hlídat a Tim vám pošle zprávu, jakmile zboží naskladníme. Tlapku na to!

Detailní popis produktu

Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.

PRO-BIO, obchodní společnost s r. o. je první český výrobce a významný dodavatel širokého sortimentu kvalitních biopotravin. Značka BIOHARMONIE zahrnuje základní suroviny jako luštěniny, mouky, těstoviny nebo olej. Společnost se snaží vrátit do českých kuchyň zapomenuté tradiční plodiny jako je pohanka nebo jáhly a špalda. PRO-BIO provozuje vlastní moderní mlýn s ohledem na ekologické zemědělství.

Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

 

Složení

ŠPALDOVÁ mouka hladká*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny

Lepek

Skladování

Skladujte při teplotě 25 °C a relativní vlhkost vzduchu do 75 %.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1 511 kJ / 356 kcal
Tuky: 1,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 73,0 g
z toho cukry: 0,7 g
Vláknina: 3,5 g
Bílkoviny: 12,0 g
Sůl: 0,01 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdravá výživa
Hmotnost: 1 kg
Druh mouky: špaldová
Velikost balení: 1 kg
Značka: PROBIO
EAN: 8595582420695
Druh mouky: špaldová
Typ mouky: hladká
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: