Veto Eco Paštika tofu gourmet Patifu 100 g

Kód: 3490
Neohodnoceno
Značka: Patifu
29 Kč 290 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

PATIFU paštika s hlívou je pomazánka rostlinného původu vhodná jak pro vegany, vegetariány, tak třeba pro celiaky nebo diabetiky. Je chutnou součástí zdravého jídelníčku jako náhrada masa. Navíc se jedná o český výrobek, který neobsahuje glutamáty ani konzervanty, a přesto se díky praktickému balení hodí na dovolenou, do práce nebo do školy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Popis

PATIFU paštika se z 1/4 skládá z tofu, které si společnost Veto sama vyrábí a ještě za čerstva přidává do pomazánek. Veto se výrobě tofu věnuje již přes 20 let a používá zásadně certifikovanou a testovanou sóju bez genetické modifikace.

Kromě tofu jsou v produktu také kvalitní brambory pro pastózní strukturu a tuzemský řepkový olej. Dále obsahuje smaženou cibulku a droždí pro jemnou chuť. Produkt vydrží bez chlazení dlouho dobu trvanlivý, takže ani při pokojové teplotě se na něm nevytváří žádná vrstva tekutého tuku. PATIFU paštika se vyrábí v mnoha různých variacích a vy si můžete vybrat dle chutě.

Tipy a recepty na použití paštiky PATIFU gourmet:

  • pomazánka - pečivo namazané s touto paštikou stačí ozdobit kousky zeleniny
  • nádivka - díky výrazné chuti můžete paštiku přidat do vaší klasické nádivky
  • slané pečivo - zapečený slaný štrůdl bude výborný, když ho zevnitř potřete paštikou

 

Složení

Voda, tofu 22 % (SÓJA, nigari), rostlinný olej, brambory, droždí, smažená cibulka, drožďový extrakt, slad (JEČMEN, ŽITO), koření, zahušťovadla: karagenan, guma guar.

Alergeny

Lepek, Sója

Skladování

Skladujte v 2–27 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 859 kJ / 205 kcal
Tuky: 17,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 2,6 g
Sacharidy: 7,4 g
z toho cukry: 0,8 g
Bílkoviny: 4,9 g
Sůl: 1,5 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Paštiky, hotová a vegan jídla
Hmotnost: 0.1 kg
EAN: 8594010512162
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: