PROBIO
Přirozeně bezlepkové pohankové slupky v biokvalitě. Můžete si z nich udělat zahřívací polštářky nebo je použít k přípravě čaje.
Kód: 18539
Kód: 1533
Krupice ze starého druhu pšenice v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umleté zrno obilí. Špaldová krupice se výborně hodí na zahušťování polévek a krupicovou kaši.
Kód: 12254
Celozrnná pšeničná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
Kód: 12257
Kód: 18545
Celozrnná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Široké využití v kuchyni. Vhodná zvláště na pečení.
Kód: 1362
Kód: 12258
Všestranná hladká pšeničná mouka. Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Vhodná k pečení, zahušťování, smažení nebo vaření.
Kód: 12259
Kód: 18557
Kód: 18554
Kód: 444
Krupice z pohanky v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umletou pohanku. Pohanková krupice se výborně hodí na zahušťování polévek a krupicovou kaši.
Kód: 12278
Mouka pšeničná polohrubá BIO
Kód: 12260
Pohanková mouka v biokvalitě od českého výrobce. Vhodná pro bezlepkovou dietu. Široké využití v kuchyni jako běžná mouka. Jako příměs bílé mouky zvýrazňuje chuť pokrmů.
Kód: 12281
Celozrnná špaldová mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
Kód: 450
Špaldová chlebová mouka v biokvalitě je hladká a tmavá. Užitečná pro snadnější pečení vašeho domácího chleba. Je vhodná pro pečení chleba v domácích pekárnách, v peci či troubě.
Kód: 18551
Celozrnná špaldová mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub a klíčků. Široke využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
Kód: 18548
Kód: 453
Stránka 1 z 2 -
19 položek celkem