Mouky a krupice
Nejprodávanější








Kokosová mouka je vyráběna z kokosové buničiny vznikající při výrobě kokosového mléka. Výsledná dužina je odmaštěna a zbavena tekutin a pak sušena. Tato mouka zachovává...

Sója luštinatá je luštěnina s vysokým obsahem proteinů. Sója je mimořádná plodina a významný zdroj rostlinných bílkovin. Bílkovin sója obsahuje až 35 %.

Pohanková mouka bílá - neobsahuje lepek, je vhodná pro osoby trpící celiakií jako náhrada běžných obilovin.

Kokosová mouka je vyráběna z kokosové buničiny vznikající při výrobě kokosového mléka. Výsledná dužina je odmaštěna a zbavena tekutin a pak sušena. Tato mouka zachovává...

Mandlová mouka je tvořená mletím mandlí na jemný prášek. Je charakterizována přírodní lehce sladkou chutí, která však není příliš intenzivní, a proto se hodí do pečiva, jako...

Mandlová mouka je tvořená mletím mandlí na jemný prášek. Je charakterizována přírodní lehce sladkou chutí, která však není příliš intenzivní, a proto se hodí do pečiva, jako...