Rýže
Nejprodávanější

Rýže na sushi je hlavní části typicky japonského jídla sushi. Jedná se o druh rýže určenou pro tuto specialitu.

Kulatozrnná rýže je typická vysokou lepivostí a tudíž krémovou konzistencí. Ideální na přípravu italského “rissota”. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená....

Jasmínová rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně. Po uvaření je lepivější, hodí se tedy k omáčkám. Rýže má lehce nasládlou chuť,...

Arborio je druh krátkozrnné rýže pěstované v Itálii. Je pojmenována podle města Arborio, kde se nejvíce pěstuje. Během vaření zůstávají zrna pevná na skus, přesto jsou jemná a...

Červená rýže - tato odrůda je středně zrnitá rýže s červeným luskem. Je široce konzumována v Thajsku a na Filipínách.