Natural Jihlava
Kód: 14516
Díky lehké stravitelnosti a nepřítomnosti gliadinu jsou doporučeny jako strava pro nemocné s celiakií a alergií na lepek.
Kód: 11819
Díky lehké stravitelnosti a nepřítomnosti gliadinu jsou doporučeny jako strava pro nemocné s celiakií a alergií na lepek.
Kód: 11817
Rýžové těstoviny se těší stále větší oblibě. Díky lehké stravitelnosti a nepřítomnosti gliadinu jsou doporučeny jako strava pro nemocné s celiakií a alergií na lepek. Používat...
Kód: 11816
Kukuřičné těstoviny jsou přirozeně bezlepkové, jsou vhodné pro celiaky a bezlepkovou dietu. Kukuřičné těstoviny jsou zdravá alternativa pšeničných těstovin. Vhodné k omáčkám...
Kód: 11798
Kód: 11774
Kód: 11707
Kód: 11705
Kód: 9093
Kód: 8694
Kód: 7743
Kód: 3999
Těstoviny z mouky červené čočky. Těstoviny z červené čočky s vysokým obsahem bílkovin.
Kód: 3552
Strouhanka kukuřičná. Extrudovaný výrobek. Bez lepku. Vhodný na obalování místo běžné strouhanky.
Kód: 3457
Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití. Jak na sladké tak, slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při pečení by mělo být použito...
Kód: 2470
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet.
Kód: 2167
Jahelná strouhanka bezlepková
Kód: 2122
Vhodná na obalování místo běžné strouhanky. Bez lepku.
Kód: 2119
Ovesné vločky jsou lehce stravitelné a známé svým obsahem lehce rozpustné vlákniny, která reguluje cholesterol a glukózu v krvi. Často proto též tvoří základ výživy sportovců....
Kód: 1758
Křupky kukuřičné Natural Jihlava
Kód: 1647
Stránka 4 z 4 -
101 položek celkem