Využíváme soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací
Žitné vločky jsou bohaté na vlákninu, vitamíny skupiny B a minerály, podporují zdravé trávení, udržují stabilní hladinu cukru v krvi a přispívají k dlouhodobému pocitu sytosti.
Datlová pasta je ideální přírodní sladidlo. Datlovou pastu lze konzumovat přímo, nebo používat jako přísadu do výrobků, jako jsou datlové sušenky, omáčky, jogurty aj. Ideální...
Psylium by do svého jídelníčku měli zařadit osoby trpící na zácpu i průjem. Díky svým vysokým absorpčním schopnostem a bobtnavosti, dokáže zpevňovat stolici. Na druhou stranu...
Kukuřičná mouka polohrubá je vhodná k zahušťování, ať už jsou to polévky nebo omáčky - má hrubší konzistenci a velmi dobré chuťové vlastnosti. Polohrubou kukuřičnou mouku také...
S lupinovou moukou můžete péct, zahušťovat, vyrábět těstoviny a nahradit s ní žloutky. Lupinová mouka je bohatá na bílkoviny, ale obsahuje minimum sacharidů. Je tedy vhodná při...
Lehce stravitelná instantní kukuřičná kaše vyrobená z bezlepkových surovin. Skvělá jako zdravá a rychlá snídaně nebo svačinka. Kombinovat můžete s ovocem, s domácím sirupem,...
GHÍ lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla - má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje.