Natural Jihlava
Kód: 14519
Kód: 1731
Kód: 16271
Kód: 8646
Kód: 7770
Kód: 3457
Kód: 3352
Datlová pasta je ideální přírodní sladidlo. Datlovou pastu lze konzumovat přímo, nebo používat jako přísadu do výrobků, jako jsou datlové sušenky, omáčky, jogurty aj. Ideální...
Kód: 2107
Instantní kávovinový nápoj.
Kód: 34284
Kód: 33936
Kód: 19016
Kód: 16346
Kód: 14517
Díky lehké stravitelnosti a nepřítomnosti gliadinu jsou doporučeny jako strava pro nemocné s celiakií a alergií na lepek.
Kód: 11819
Rýžové těstoviny se těší stále větší oblibě. Díky lehké stravitelnosti a nepřítomnosti gliadinu jsou doporučeny jako strava pro nemocné s celiakií a alergií na lepek. Používat...
Kód: 11816
Kód: 10967
Tapiokový neboli maniokový škrob (někdy označován jako mouka) je přirozeně bezlepkový a má neutrální chuť. Má vynikající pekařské vlastnosti.
Kód: 7872
Kód: 7743
Kód: 3999
Kód: 3801
Sezamová rostlinná omáčka Tahini se připravuje z drcených sezamových semínek. Je vhodná na dresinky do salátů nebo na zeleninové dipy. Je tradičním základem pro vegetariánské...
Kód: 3582
Kód: 2122
Kód: 2119
Ovesné vločky jsou lehce stravitelné a známé svým obsahem lehce rozpustné vlákniny.
Kód: 2077
Proč rýžové těstoviny? Rýže pomáhá snížit překyselení organismu, je vhodná do diet po střevních potížích. Má nízký obsah sodíku, vyhovuje tedy osobám s vysokým krevním tlakem.
Kód: 33948
Pohanková mouka je výborná alternativa klasické mouky, kromě toho, že je bezlepková, blahodárně působí na cévy díky vysokému obsahu rutinu a vitamínu E. Rutin je zároveň...
Kód: 33930
Pohanková mouka bez lepku. Zahustíte s ní polévky a omáčky, hodí se do palačinek, muffinů, sušenek, nebo placek, a to pro sladké i slané vaření.
Kód: 16277
Stránka 2 z 4 -
99 položek celkem