Využíváme soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací
Objevte jedinečné vlastnosti bílé quinoi – přírodní bezlepkové pseudoobiloviny, která je ceněná pro svou všestrannost a výživovou hodnotu. 🌾 Bohatá na bílkoviny, vlákninu a...
Neloupaná pohanka není určena k vaření, ale k pěstování natě a na přípravu čaje. Vyražené zelené lupení pak přidávejte do smoothies, polévek nebo pomazánek.
Pohanka je skvělým zdrojem bílkovin. Navíc pohanka obsahuje rutin, který má příznivý vliv na lidský organismus. Pomáhá regeneraci jater, žil a cév. Dá se konzumovat samotná,...
Pohanka je skvělým zdrojem bílkovin. Navíc pohanka obsahuje rutin, který má příznivý vliv na lidský organismus. Pomáhá regeneraci jater, žil a cév. Dá se konzumovat samotná,...
Slzovka obecná Wolfberry 250 g patří k často využívaným bylinám v tradiční čínské medicíně a má široké uplatnění i v kuchyni. Přidává se do polévek a různých směsí, podává se...
Pohanka je přirozeně bezlepková plodina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Její použití je všestranné – hodí se do pomazánek, placiček se zeleninou, na přípravu kaše…
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Její použití je univerzální, hodí se na sladko i na slano. Po namáčení má využití...
Jáhly jsou dobře stravitelné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. V kuchyni mají velmi široké využití a jejich příprava je snadná. Hodí se ke sladkému i slanému.
Kostky ze sójové mouky. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřebávají chutě, doporučujeme je tedy marinovat nebo vařit v ochucené vodě.
Plátky ze sójové mouky. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřebávají chutě, doporučujeme je tedy marinovat nebo vařit v ochucené vodě.
Quinoa červená Wolfberry BIO 500 g je to perfektní bezlepková alternativa rýže nebo kuskusu s celou řadou vitamínů, minerálů a vyváženým, velmi kvalitním zdrojem bílkovin.
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Její použití je univerzální, hodí se na sladko i na slano. Po namáčení má využití...
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. V kuchyni mají velmi široké využití a jejich příprava je snadná. Hodí se ke sladkému i slanému. Jedná...