Využíváme soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací
Pohanka je skvělým zdrojem bílkovin. Navíc pohanka obsahuje rutin, který má příznivý vliv na lidský organismus. Pomáhá regeneraci jater, žil a cév. Dá se konzumovat samotná,...
Pohanková mouka je výborná alternativa klasické mouky, kromě toho, že je bezlepková, blahodárně působí na cévy díky vysokému obsahu rutinu a vitamínu E.
Na sladko je výborná s ovocem nebo s ořechy, medem, marmeládou i čokoládou. Vychutnejte si ji i v kombinaci se sójovým jogurtem nebo ovocnou přesnídávkou. Také ji lze použít...
Ovesnou kaši si můžeš připravit podle svých vlastních představ. Je jen na tobě, čím si ji ochutíš či jak bude hustá. Ty si volíš, čím ji osladíš a jak sladká bude.
Nudle z rýže se hodí k přípravě desítek pokrmů. Inspirujte se asijskými recepty a připravte si k obědu thajské nudle s kuřecím masem a chilli nebo nudle s křupavou zeleninou. Za...
Rýžové těstoviny se těší stále větší oblibě. Díky lehké stravitelnosti a nepřítomnosti gliadinu jsou doporučeny jako strava pro nemocné s celiakií a alergií na lepek. Používat...
Nudle z rýže se hodí k přípravě desítek pokrmů. Inspirujte se asijskými recepty a připravte si k obědu thajské nudle s kuřecím masem a chilli nebo nudle s křupavou zeleninou. Za...
Jemná rýžová krupička je vyrobena z rýžové mouky vysoké kvality. Je přirozeně bezlepková, velice výživná a lehce stravitelná. Lze ji využít na přípravu dětské rýžové kaše, na...
Pohanková je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slouží jako pojivo. Svoji hrubostí...