Natural Jihlava Mouka kukuřičná polohrubá 400g
Kukuřičná mouka polohrubá je vhodná k zahušťování, ať už jsou to polévky nebo omáčky - má hrubší konzistenci a velmi dobré chuťové vlastnosti. Polohrubou kukuřičnou mouku také můžete použít jako pojivo do sekané nebo karbanátků.


Složení
Kukuřičná mouka
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 1334 kJ / 319 kcal |
Tuky | 2,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 75 g |
z toho cukry | 2,5 g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 6,5 g |
Sůl | 0,4 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky, směsi a strouhanky |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
EAN: | 8594010318481 |
Druh mouky: | kukuřičná |
Velikost balení: | 400 g |
Značka: | Natural Jihlava |
EAN: | 8594010318481 |
Druh mouky: | kukuřičná |
Typ mouky: | polohrubá |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

zahušťování - kukuřičná mouka vám dobře zahustí omáčky i polévky. obalování - kukuřičná mouka je také skvělá na obalování knedlíky, halušky - mouku dobře využijete i při...

Ovesnou mouku můžete použít také na přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček.

Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.

Pohanková mouka je výborná alternativa klasické mouky, kromě toho, že je bezlepková, blahodárně působí na cévy díky vysokému obsahu rutinu a vitamínu E. Rutin je zároveň...

Pohanková mouka bez lepku. Zahustíte s ní polévky a omáčky, hodí se do palačinek, muffinů, sušenek, nebo placek, a to pro sladké i slané vaření.

Kokosová mouka Wolfberry BIO 400 g je bez lepku, vhodná pro celiaky nebo paleo dietu. Díky vysokému obsahu bílkovin ji ocení i vegani a vegetariáni. Odtučněná v BIO kvalitě.

Výrobek ze sóji. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Granulát do sebe dobře vstřebává chutě, lze ho tedy předem marinovat. Vhodný pro přípravu nádivek.

Špaldová mouka hrubá

Celozrnná mouka žitná

Pohanková je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slouží jako pojivo. Svoji hrubostí...

Tapioková mouka BIO 400 g Wolfberry. Tapioka je škrob získaný z kořene manioku. Je k dostání ve formě mouky nebo tapiokových perel. Produkty z tapioky mají poměrně dost kalorií,...
Podobné produkty

zahušťování - kukuřičná mouka vám dobře zahustí omáčky i polévky. obalování - kukuřičná mouka je také skvělá na obalování knedlíky, halušky - mouku dobře využijete i při...

Ovesnou mouku můžete použít také na přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček.

Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.

Pohanková mouka je výborná alternativa klasické mouky, kromě toho, že je bezlepková, blahodárně působí na cévy díky vysokému obsahu rutinu a vitamínu E. Rutin je zároveň...

Pohanková mouka bez lepku. Zahustíte s ní polévky a omáčky, hodí se do palačinek, muffinů, sušenek, nebo placek, a to pro sladké i slané vaření.

Přirozeně bezlepková kukuřičná mouka v biokvalitě. Připravíte z ní polentu nebo tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s ní obalovat.

Celozrnné mouky jsou mlety z celého zrna. Obsahují tedy mimo bílkovin, sacharidů a tuků také vlákninu, minerální látky z klíčků a vitamíny.

Mouka vhodná pro slané i sladké pečení. Používáním celozrnné mouky uděláte něco pro své zdraví.

Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.

Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití. Jak na sladké tak, slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při pečení by mělo být použito...

S lupinovou moukou můžete péct, zahušťovat, vyrábět těstoviny a nahradit s ní žloutky. Lupinová mouka je bohatá na bílkoviny, ale obsahuje minimum sacharidů. Je tedy vhodná při...