Wolfberry Tapioková mouka BIO 400 g


Jak připravovat pokrmy z tapiokové mouky
Tapiokovou mouku můžete použít jako univerzální kuchyňskou přísadu. Jako zahušťovadlo do polévek, omáček a dušených jídel, k přípravě krémů, při pečení moučníků a dezertů nebo k výrobě výborného pudinku. Ideální je také jako náhrada želatiny či rýže.
Charakteristika
Stejně jako v našich zemích používáme při vaření bramborový nebo kukuřičný škrob, tak sahají Jihoameričané a Asiaté po tapioce. Na rozdíl od zdejších škrobů vyniká tapioka svým univerzálním využitím. Nepatří k luštěninám ani obilovinám a neobsahuje tedy lepek či jiné alergeny. Je vyhledávaná při bezlepkové, bezlaktózové, paleo nebo nízkocholesterolové dietě. Je však nevhodná při nízkosacharidové dietě - obsahuje totiž tolik komplexních sacharidů jako brambory. Pokud se zajímáte o zdravou výživu, pak by tapioka rozhodně neměla uniknout vaší pozornosti.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota: 1485 kJ / 350 kcal; Tuky: 0,5 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g; Sacharidy: 86 g; z toho cukry: 0,5 g; Vláknina: 0,9 g; Bílkoviny: 0,5 g; Sůl: 0,1 g.
Složení
Škrob z hlíz Manioku jedlého BIO 100%.
Skladování
Skladujte v suchu
Země původu
Thajsko
Obsah
400 g
Parametry
Produkty bez alergenů | Bez vlčího bobu (Lupina), Bez lepku, Bez hořčice, Bez sezamu, Bez skořápkových plodů, Bez celeru, Bez siřičitanů, Bez podzemnice olejné (arašídů), Bez vajec, Bez mléka, Bez sóji |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky, směsi a strouhanky |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Druh mouky: | tapioková |
Velikost balení: | 400 g |
Značka: | Wolfberry |
EAN: | 8594158039958 |
Druh mouky: | tapioková |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Mouka vhodná pro slané i sladké pečení. Používáním celozrnné mouky uděláte něco pro své zdraví.

Kukuřičná mouka polohrubá je vhodná k zahušťování, ať už jsou to polévky nebo omáčky - má hrubší konzistenci a velmi dobré chuťové vlastnosti. Polohrubou kukuřičnou mouku také...

Ovesnou mouku můžete použít také na přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček.

Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití. Jak na sladké tak, slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při pečení by mělo být použito...

Špaldová mouka hrubá

S lupinovou moukou můžete péct, zahušťovat, vyrábět těstoviny a nahradit s ní žloutky. Lupinová mouka je bohatá na bílkoviny, ale obsahuje minimum sacharidů. Je tedy vhodná při...

Kokosová mouka BIO 1000 g Wolfberry je bez lepku, vhodná pro celiaky nebo paleo dietu. Díky vysokému obsahu bílkovin ji ocení i vegani a vegetariáni. Odtučněná v BIO kvalitě.

Výrobek ze sóji. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Granulát do sebe dobře vstřebává chutě, lze ho tedy předem marinovat. Vhodný pro přípravu nádivek.

Pohanková mouka je výborná alternativa klasické mouky, kromě toho, že je bezlepková, blahodárně působí na cévy díky vysokému obsahu rutinu a vitamínu E.

Lněná semínka jsou vyhledávaným zdrojem vlákniny a zejména proteinů.

Přirozeně bezlepková kukuřičná mouka v biokvalitě. Připravíte z ní polentu nebo tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s ní obalovat.
Podobné produkty

zahušťování - kukuřičná mouka vám dobře zahustí omáčky i polévky. obalování - kukuřičná mouka je také skvělá na obalování knedlíky, halušky - mouku dobře využijete i při...

Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.

Celozrnné mouky jsou mlety z celého zrna. Obsahují tedy mimo bílkovin, sacharidů a tuků také vlákninu, minerální látky z klíčků a vitamíny.

Pohanková mouka bez lepku. Zahustíte s ní polévky a omáčky, hodí se do palačinek, muffinů, sušenek, nebo placek, a to pro sladké i slané vaření.

Pohanková je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slouží jako pojivo. Svoji hrubostí...

Kokosová mouka Wolfberry BIO 400 g je bez lepku, vhodná pro celiaky nebo paleo dietu. Díky vysokému obsahu bílkovin ji ocení i vegani a vegetariáni. Odtučněná v BIO kvalitě.