Natural Jihlava Mouka celozrnná pšeničná speciál 1000g
Mouka vhodná pro slané i sladké pečení. Používáním celozrnné mouky uděláte něco pro své zdraví.


Složení
Celozrnná mouka
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 1517 kJ / 362,6 kcal |
Tuky | 1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 75 g |
z toho cukry | 0 g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 10 g |
Sůl | 0,01 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky, směsi a strouhanky |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
EAN: | 8595617900352 |
Druh mouky: | pšeničná |
Velikost balení: | 1 kg |
Značka: | Natural Jihlava |
EAN: | 8595617900352 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

zahušťování - kukuřičná mouka vám dobře zahustí omáčky i polévky. obalování - kukuřičná mouka je také skvělá na obalování knedlíky, halušky - mouku dobře využijete i při...

Kukuřičná mouka polohrubá je vhodná k zahušťování, ať už jsou to polévky nebo omáčky - má hrubší konzistenci a velmi dobré chuťové vlastnosti. Polohrubou kukuřičnou mouku také...

Tapioková mouka BIO 400 g Wolfberry. Tapioka je škrob získaný z kořene manioku. Je k dostání ve formě mouky nebo tapiokových perel. Produkty z tapioky mají poměrně dost kalorií,...

Pohanková mouka je výborná alternativa klasické mouky, kromě toho, že je bezlepková, blahodárně působí na cévy díky vysokému obsahu rutinu a vitamínu E.

Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití. Jak na sladké tak, slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při pečení by mělo být použito...

Kokosová mouka Wolfberry BIO 400 g je bez lepku, vhodná pro celiaky nebo paleo dietu. Díky vysokému obsahu bílkovin ji ocení i vegani a vegetariáni. Odtučněná v BIO kvalitě.

Kokosová mouka BIO 1000 g Wolfberry je bez lepku, vhodná pro celiaky nebo paleo dietu. Díky vysokému obsahu bílkovin ji ocení i vegani a vegetariáni. Odtučněná v BIO kvalitě.

Ovesnou mouku můžete použít také na přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček.

Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.

Špaldová mouka hrubá

Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.

Pohanková mouka bez lepku. Zahustíte s ní polévky a omáčky, hodí se do palačinek, muffinů, sušenek, nebo placek, a to pro sladké i slané vaření.

zahušťování - kukuřičná mouka vám dobře zahustí omáčky i polévky. obalování - kukuřičná mouka je také skvělá na obalování knedlíky, halušky - mouku dobře využijete i při...

Kukuřičná mouka polohrubá je vhodná k zahušťování, ať už jsou to polévky nebo omáčky - má hrubší konzistenci a velmi dobré chuťové vlastnosti. Polohrubou kukuřičnou mouku také...

Tapioková mouka BIO 400 g Wolfberry. Tapioka je škrob získaný z kořene manioku. Je k dostání ve formě mouky nebo tapiokových perel. Produkty z tapioky mají poměrně dost kalorií,...

Pohanková mouka je výborná alternativa klasické mouky, kromě toho, že je bezlepková, blahodárně působí na cévy díky vysokému obsahu rutinu a vitamínu E.

Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití. Jak na sladké tak, slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při pečení by mělo být použito...

Kokosová mouka Wolfberry BIO 400 g je bez lepku, vhodná pro celiaky nebo paleo dietu. Díky vysokému obsahu bílkovin ji ocení i vegani a vegetariáni. Odtučněná v BIO kvalitě.

Kokosová mouka BIO 1000 g Wolfberry je bez lepku, vhodná pro celiaky nebo paleo dietu. Díky vysokému obsahu bílkovin ji ocení i vegani a vegetariáni. Odtučněná v BIO kvalitě.

Ovesnou mouku můžete použít také na přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček.
Podobné produkty

Celozrnná mouka žitná

Pohanková je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slouží jako pojivo. Svoji hrubostí...

Celozrnné mouky jsou mlety z celého zrna. Obsahují tedy mimo bílkovin, sacharidů a tuků také vlákninu, minerální látky z klíčků a vitamíny.

S lupinovou moukou můžete péct, zahušťovat, vyrábět těstoviny a nahradit s ní žloutky. Lupinová mouka je bohatá na bílkoviny, ale obsahuje minimum sacharidů. Je tedy vhodná při...

Přirozeně bezlepková kukuřičná mouka v biokvalitě. Připravíte z ní polentu nebo tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s ní obalovat.

Výrobek ze sóji. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Granulát do sebe dobře vstřebává chutě, lze ho tedy předem marinovat. Vhodný pro přípravu nádivek.

Celozrnná mouka žitná

Pohanková je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slouží jako pojivo. Svoji hrubostí...

Celozrnné mouky jsou mlety z celého zrna. Obsahují tedy mimo bílkovin, sacharidů a tuků také vlákninu, minerální látky z klíčků a vitamíny.

S lupinovou moukou můžete péct, zahušťovat, vyrábět těstoviny a nahradit s ní žloutky. Lupinová mouka je bohatá na bílkoviny, ale obsahuje minimum sacharidů. Je tedy vhodná při...

Přirozeně bezlepková kukuřičná mouka v biokvalitě. Připravíte z ní polentu nebo tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s ní obalovat.

Výrobek ze sóji. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Granulát do sebe dobře vstřebává chutě, lze ho tedy předem marinovat. Vhodný pro přípravu nádivek.

Celozrnná mouka žitná