Natural Jihlava Mouka rýžová celozrnná hladká 500g
Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.


Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí. Při pečení se obvykle také míchá s jinými druhy mouky (pohanková, kukuřičná a další).
Složení
hnědá zlomková rýže 100%
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 1589kJ/375kcal |
Tuky | 3,00g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,80g |
Sacharidy | 78,00g |
z toho cukry | 0g |
Vláknina | 3,00g |
Bílkoviny | 8,00g |
Sůl | 0g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky, směsi a strouhanky |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
EAN: | 8595617909652 |
Druh mouky: | rýžová |
Velikost balení: | 500 g |
Značka: | Natural Jihlava |
EAN: | 8595617909652 |
Druh mouky: | rýžová |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Přirozeně bezlepková kukuřičná mouka v biokvalitě. Připravíte z ní polentu nebo tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s ní obalovat.

Pohanková mouka bez lepku. Zahustíte s ní polévky a omáčky, hodí se do palačinek, muffinů, sušenek, nebo placek, a to pro sladké i slané vaření.

Lněná semínka jsou vyhledávaným zdrojem vlákniny a zejména proteinů.

Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití. Jak na sladké tak, slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při pečení by mělo být použito...

Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.

Mouka vhodná pro slané i sladké pečení. Používáním celozrnné mouky uděláte něco pro své zdraví.

Kokosová mouka Wolfberry BIO 400 g je bez lepku, vhodná pro celiaky nebo paleo dietu. Díky vysokému obsahu bílkovin ji ocení i vegani a vegetariáni. Odtučněná v BIO kvalitě.

Kokosová mouka BIO 1000 g Wolfberry je bez lepku, vhodná pro celiaky nebo paleo dietu. Díky vysokému obsahu bílkovin ji ocení i vegani a vegetariáni. Odtučněná v BIO kvalitě.

Pohanková je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slouží jako pojivo. Svoji hrubostí...

S lupinovou moukou můžete péct, zahušťovat, vyrábět těstoviny a nahradit s ní žloutky. Lupinová mouka je bohatá na bílkoviny, ale obsahuje minimum sacharidů. Je tedy vhodná při...

Celozrnné mouky jsou mlety z celého zrna. Obsahují tedy mimo bílkovin, sacharidů a tuků také vlákninu, minerální látky z klíčků a vitamíny.
Podobné produkty

Výrobek ze sóji. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Granulát do sebe dobře vstřebává chutě, lze ho tedy předem marinovat. Vhodný pro přípravu nádivek.

Pohanková mouka je výborná alternativa klasické mouky, kromě toho, že je bezlepková, blahodárně působí na cévy díky vysokému obsahu rutinu a vitamínu E.

zahušťování - kukuřičná mouka vám dobře zahustí omáčky i polévky. obalování - kukuřičná mouka je také skvělá na obalování knedlíky, halušky - mouku dobře využijete i při...

Ovesnou mouku můžete použít také na přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček.

Tapioková mouka BIO 400 g Wolfberry. Tapioka je škrob získaný z kořene manioku. Je k dostání ve formě mouky nebo tapiokových perel. Produkty z tapioky mají poměrně dost kalorií,...

Kukuřičná mouka polohrubá je vhodná k zahušťování, ať už jsou to polévky nebo omáčky - má hrubší konzistenci a velmi dobré chuťové vlastnosti. Polohrubou kukuřičnou mouku také...

Špaldová mouka hrubá