Natural Jihlava Mouka kukuřičná hladká 400g
zahušťování - kukuřičná mouka vám dobře zahustí omáčky i polévky. obalování - kukuřičná mouka je také skvělá na obalování knedlíky, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených příloh. pečivo - z této mouky lze připravit třeba i chléb nebo muffiny, doporučujeme kombinovat kukuřičnou mouku s pšeničnou.


Složení
Kukuřičná mouka
Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 1334 kJ / 319 kcal |
| Tuky | 2,5 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
| Sacharidy | 75 g |
| z toho cukry | 2,5 g |
| Vláknina | |
| Bílkoviny | 6,5 g |
| Sůl | 0,4 g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Mouky, směsi a strouhanky |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.4 kg |
| EAN: | 8594010318467 |
| Druh mouky: | kukuřičná |
| Velikost balení: | 400 g |
| Značka: | Natural Jihlava |
| EAN: | 8594010318467 |
| Druh mouky: | kukuřičná |
| Typ mouky: | hladká |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Kukuřičná mouka polohrubá je vhodná k zahušťování, ať už jsou to polévky nebo omáčky - má hrubší konzistenci a velmi dobré chuťové vlastnosti. Polohrubou kukuřičnou mouku také...
S lupinovou moukou můžete péct, zahušťovat, vyrábět těstoviny a nahradit s ní žloutky. Lupinová mouka je bohatá na bílkoviny, ale obsahuje minimum sacharidů. Je tedy vhodná při...
Výrobek ze sóji. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Granulát do sebe dobře vstřebává chutě, lze ho tedy předem marinovat. Vhodný pro přípravu nádivek.
Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití. Jak na sladké tak, slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při pečení by mělo být použito...
Tapioková mouka BIO 400 g Wolfberry. Tapioka je škrob získaný z kořene manioku. Je k dostání ve formě mouky nebo tapiokových perel. Produkty z tapioky mají poměrně dost kalorií,...
Ovesnou mouku můžete použít také na přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček.
Špaldová mouka hrubá
Pohanková je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slouží jako pojivo. Svoji hrubostí...
Pohanková mouka bez lepku. Zahustíte s ní polévky a omáčky, hodí se do palačinek, muffinů, sušenek, nebo placek, a to pro sladké i slané vaření.
Lněná semínka jsou vyhledávaným zdrojem vlákniny a zejména proteinů.
Podobné produkty
Kukuřičná mouka polohrubá je vhodná k zahušťování, ať už jsou to polévky nebo omáčky - má hrubší konzistenci a velmi dobré chuťové vlastnosti. Polohrubou kukuřičnou mouku také...
Celozrnné mouky jsou mlety z celého zrna. Obsahují tedy mimo bílkovin, sacharidů a tuků také vlákninu, minerální látky z klíčků a vitamíny.
Kokosová mouka BIO 1000 g Wolfberry je bez lepku, vhodná pro celiaky nebo paleo dietu. Díky vysokému obsahu bílkovin ji ocení i vegani a vegetariáni. Odtučněná v BIO kvalitě.
Přirozeně bezlepková kukuřičná mouka v biokvalitě. Připravíte z ní polentu nebo tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s ní obalovat.
Kokosová mouka Wolfberry BIO 400 g je bez lepku, vhodná pro celiaky nebo paleo dietu. Díky vysokému obsahu bílkovin ji ocení i vegani a vegetariáni. Odtučněná v BIO kvalitě.
Pohanková mouka je výborná alternativa klasické mouky, kromě toho, že je bezlepková, blahodárně působí na cévy díky vysokému obsahu rutinu a vitamínu E.
Mouka vhodná pro slané i sladké pečení. Používáním celozrnné mouky uděláte něco pro své zdraví.

