ŠMAJSTRLA Mouka pohanková celozrnná 500g
Pohanková je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slouží jako pojivo. Svoji hrubostí odpovídá polohrubé mouce.
Vhodná také jako příměs do bílé mouky na zvýraznění chuti.


Složení
Mechanicky loupaná pohanka
Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 1460 kJ / 348 kcal |
| Tuky | 4,2 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g |
| Sacharidy | 56,3 g |
| z toho cukry | 1,6 g |
| Vláknina | |
| Bílkoviny | 17,2 g |
| Sůl | 0,1 g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Mouky, směsi a strouhanky |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg |
| EAN: | 8594043010352 |
| Druh mouky: | pohanková |
| Velikost balení: | 500 g |
| Značka: | ŠMAJSTRLA |
| EAN: | 8594043010352 |
| Druh mouky: | pohanková |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
S lupinovou moukou můžete péct, zahušťovat, vyrábět těstoviny a nahradit s ní žloutky. Lupinová mouka je bohatá na bílkoviny, ale obsahuje minimum sacharidů. Je tedy vhodná při...
Ovesnou mouku můžete použít také na přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček.
Přirozeně bezlepková kukuřičná mouka v biokvalitě. Připravíte z ní polentu nebo tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s ní obalovat.
zahušťování - kukuřičná mouka vám dobře zahustí omáčky i polévky. obalování - kukuřičná mouka je také skvělá na obalování knedlíky, halušky - mouku dobře využijete i při...
Špaldová mouka hrubá
Lněná semínka jsou vyhledávaným zdrojem vlákniny a zejména proteinů.
Tapioková mouka BIO 400 g Wolfberry. Tapioka je škrob získaný z kořene manioku. Je k dostání ve formě mouky nebo tapiokových perel. Produkty z tapioky mají poměrně dost kalorií,...
Kokosová mouka BIO 1000 g Wolfberry je bez lepku, vhodná pro celiaky nebo paleo dietu. Díky vysokému obsahu bílkovin ji ocení i vegani a vegetariáni. Odtučněná v BIO kvalitě.
Celozrnné mouky jsou mlety z celého zrna. Obsahují tedy mimo bílkovin, sacharidů a tuků také vlákninu, minerální látky z klíčků a vitamíny.
Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití. Jak na sladké tak, slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při pečení by mělo být použito...
Pohanková mouka je výborná alternativa klasické mouky, kromě toho, že je bezlepková, blahodárně působí na cévy díky vysokému obsahu rutinu a vitamínu E.
Podobné produkty
Pohanková mouka bez lepku. Zahustíte s ní polévky a omáčky, hodí se do palačinek, muffinů, sušenek, nebo placek, a to pro sladké i slané vaření.
Mouka vhodná pro slané i sladké pečení. Používáním celozrnné mouky uděláte něco pro své zdraví.
Kukuřičná mouka polohrubá je vhodná k zahušťování, ať už jsou to polévky nebo omáčky - má hrubší konzistenci a velmi dobré chuťové vlastnosti. Polohrubou kukuřičnou mouku také...
Výrobek ze sóji. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Granulát do sebe dobře vstřebává chutě, lze ho tedy předem marinovat. Vhodný pro přípravu nádivek.
Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.

