ŠMAJSTRLA Mouka pohanková celozrnná 500g
Pohanková je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slouží jako pojivo. Svoji hrubostí odpovídá polohrubé mouce.
Vhodná také jako příměs do bílé mouky na zvýraznění chuti.


Složení
Mechanicky loupaná pohanka
Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 1460 kJ / 348 kcal | 
| Tuky | 4,2 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g | 
| Sacharidy | 56,3 g | 
| z toho cukry | 1,6 g | 
| Vláknina | |
| Bílkoviny | 17,2 g | 
| Sůl | 0,1 g | 
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Mouky, směsi a strouhanky | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg | 
| EAN: | 8594043010352 | 
| Druh mouky: | pohanková | 
| Velikost balení: | 500 g | 
| Značka: | ŠMAJSTRLA | 
| EAN: | 8594043010352 | 
| Druh mouky: | pohanková | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití. Jak na sladké tak, slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při pečení by mělo být použito...
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Kukuřičná mouka polohrubá je vhodná k zahušťování, ať už jsou to polévky nebo omáčky - má hrubší konzistenci a velmi dobré chuťové vlastnosti. Polohrubou kukuřičnou mouku také...
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Výrobek ze sóji. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Granulát do sebe dobře vstřebává chutě, lze ho tedy předem marinovat. Vhodný pro přípravu nádivek.
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Ovesnou mouku můžete použít také na přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček.
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Pohanková mouka je výborná alternativa klasické mouky, kromě toho, že je bezlepková, blahodárně působí na cévy díky vysokému obsahu rutinu a vitamínu E.
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Kokosová mouka BIO 1000 g Wolfberry je bez lepku, vhodná pro celiaky nebo paleo dietu. Díky vysokému obsahu bílkovin ji ocení i vegani a vegetariáni. Odtučněná v BIO kvalitě.
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Špaldová mouka hrubá
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Pohanková mouka bez lepku. Zahustíte s ní polévky a omáčky, hodí se do palačinek, muffinů, sušenek, nebo placek, a to pro sladké i slané vaření.
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Tapioková mouka BIO 400 g Wolfberry. Tapioka je škrob získaný z kořene manioku. Je k dostání ve formě mouky nebo tapiokových perel. Produkty z tapioky mají poměrně dost kalorií,...
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Podobné produkty
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Mouka vhodná pro slané i sladké pečení. Používáním celozrnné mouky uděláte něco pro své zdraví.
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Celozrnné mouky jsou mlety z celého zrna. Obsahují tedy mimo bílkovin, sacharidů a tuků také vlákninu, minerální látky z klíčků a vitamíny.
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        S lupinovou moukou můžete péct, zahušťovat, vyrábět těstoviny a nahradit s ní žloutky. Lupinová mouka je bohatá na bílkoviny, ale obsahuje minimum sacharidů. Je tedy vhodná při...
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        zahušťování - kukuřičná mouka vám dobře zahustí omáčky i polévky. obalování - kukuřičná mouka je také skvělá na obalování knedlíky, halušky - mouku dobře využijete i při...
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Lněná semínka jsou vyhledávaným zdrojem vlákniny a zejména proteinů.
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Přirozeně bezlepková kukuřičná mouka v biokvalitě. Připravíte z ní polentu nebo tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s ní obalovat.

 

 
                                                                                                                                    
    
            